Dotaholics

Diskusi Dota dan Bermain Dota secara on-line

Sunday, December 14, 2008

Fnatic-Melen Pensiun


It's a sad day for the fnatic MSI organization, Romi 'melen' Gunawan has decided to retire from DotA and will be stepping down from the team. He has been apart of the team since day one, and has been a longtime teammate along with RitteR.

While he's mostly known in the global scene for being one of the best support players in the world, his support wasn't just inside the game. He has also earned the reputation as one of the most gentle-hearted and mannered players in the scene.

melen: I have decided to retire from DotA now. It is time for me to focus on my studies and my future. I love my team and love to play with them but I want to continue my degree. Good luck to my team in the future, they will find someone to replace me and I know they will be strong. Thanks also to everyone who has supported me!






Romi claims to have lost passion for playing DotA and desires to continue his studies more carefully. He is currently working on his thesis on management and wants to obtain his bachelor's and possibly master's degree.

With melen stepping down, the team will be looking for a replacement. A new player will be announced soon. We wish melen good luck in his life, and thank him for all his hard work and dedication to the team and to Fnatic.

Source: Fnatic.com

Kaget juga denger berita ini
DotA Indonesia udah kehilangan pemain support terbaik
Ibarat sepakbola, dia seperti Roy Keane di MU dulu :p
Fungsi Melen dalam tim biasanya sebagai support, jangkar, objek derita (loh??)
ya emang gitu. Coba deh dipikir-pikir dalam DotA itu bukan hanya membunuh dan dibunuh, tapi ada banyak aspek yang mempengaruhi itu semua. Salah satunya role yang dimainkan melen ini.

Mencari orang yang mau berkorban demi Tim itu lebih susah dibandingkan dengan mencari finisher


Baca Juga Dota yang Ini



7 comments:

  1. wew satu2 hilang nih anak2 XcN abis Stam=X sekarang Melen
    SWT dah

    ReplyDelete
  2. wew wew wew wew...

    KEEREEEN ABEEEEEESSSSS

    ReplyDelete
  3. sumpah ini berita paling nyedihin buat gw, di xcn melen merupakan player idola gw banget. eit bukan berarti gw ngga respek ma yang lain. gw respek n bangga sama anggota yang lain. tapi buat gw cuma melen yang berkesan tiap gw liat replay nya xcn. good luck bro. tempat lu di tim mungkin bisa di gantiin tapi ngga ada yang bisa posisi lu di hati penggemar kayak gw. buat xcn gw harap kalian tambah berprestasi n ngabanggain bangsa ini lagi. hidup xcn ^_^

    ReplyDelete
  4. penjahat kelas kakap (dota)March 14, 2009 at 9:06 PM

    si anonim loe cew/cow sich???

    kata2 loe seperti menggambar kan seorang hode hiuhihi

    sry bro bukanya menghina tapi kek gitu sich keliatannya

    ReplyDelete
  5. gw minta link nya versi dota terbaru dong n juga tutorial cara ngepatchnya, soalnya gw mau main di rumah nih tq yah.

    ReplyDelete

salam dotaholic

Boleh mengcopy-paste isi blog ini dengan tujuan perkembangan Game Online khususnya DotA, dengan syarat mencantumkan link sumbernya
Dotaholics http://dotaholics.blogspot.com
FREE Social Promotion

Total Pageviews